novoletni sejem-1Tradicionalni božično-novoletni sejem je tudi letos s pestro novoletno ponudbo razveselil številne obiskovalce. V šolski telovadnici smo na stojnicah razstavili in ponudili raznovrstne izdelke učencev razredne in predmetne stopnje, ki so jih večinoma izdelali pod mentorstvom strokovnih delavcev na novoletnem tehniškem dnevu.

Ponudili smo voščilnice, svečke, darilne vrečke, adventne venčke, obeske, nakit, ptičje hišice in novoletne okraske, navdušili pa so nas tudi domači piškoti, sadni smutiji in vroča čokolada. Izdelke smo ustvarjali z različnimi tehnikami iz večinoma naravnih materialov, kot so les, glina, volna, čebelji vosek, veje, storži, karton ali odpadni papir. Postavili in okrasili smo novoletno smreko z lučkami, praznično vzdušje pa so pričarali tudi glasbeniki in pevci pevskega zbora OŠ Center.

novoletni sejem

Učenci se niso izkazali samo v ustvarjanju, pač pa tudi s spretnim trgovanjem svojih izdelkov. Zbrane prostovoljne prispevke bomo namenili za šolski sklad našim učencem, katerih družine so se znašle v finančni stiski.

Iskrena hvala vsem, ki ste kakorkoli prispevali in pripomogli k uspešni izvedbi našega novoletnega sejma.

Učenci in zaposleni Osnovne šole Center

Foto album

 

Related Images:

(Skupno 171 obiskov, današnjih obiskov 1)