Spoštovani starši 

Vstopili smo v mesec december, v mesec, ki je simbol veselja, druženja in radosti. Epidemiološka slika in odločitve stroke nam kažejo, da bo poučevanje na daljavo lahko teklo še nekaj časa. Želimo si, da bi se kljub temu vsi skupaj uspeli čim bolj približati decembrskemu  prazničnemu vzdušju.   

V tem času je še posebej pomembno, da ostajamo povezani in krepimo zavest, da smo v tej situaciji skupaj. Usvajanje znanja gotovo ne bo tako kakovostno, kot bi bilo sicer. Vendar pa so pomembne tudi druge vrednote, ki jih bomo pridobili oz. negovali pri delu na daljavo. Trudimo se, da naši učenci ohranjajo stik s šolo in povezanost s sošolci. Vztrajajmo pri tem, da razdalja ne pretrga vezi medsebojne naklonjenosti, spoštovanja, podpore in pomoči.   

Pri izobraževanju na daljavo imate, dragi starši,  pomembno in veliko vlogo. Zavedamo se, da brez vas ne bi zmogli, za kar se vam najlepše zahvaljujemo. Hvala vam za vse sugestije in namige, ki nam bodo služili kot vodilo za nadaljnje delo. Le s sodelovanjem bomo skupaj poskrbeli za uspešno pridobivanje znanja in dobrih učnih navad ter veščin za uspešno življenje.  

Za vse nas so to težki časi. Pomembno je, da smo odgovorni drug do drugega in tako ostanemo zdravi. Verjamemo, da nam bo s skupnimi močmi, ne glede na ovire, uspelo doseči najvišje cilje.  

”Sreča se prikrade skozi vrata,
ko si pozabil, da si jih pustil odprta.” 
»Razdalja ni, če sva narazen. Razdalja je, če ne prideva skupaj.« (avtor neznan) 

V novem letu vam želim čim več odprtih vrat! Srečno! 

Marta Pavlin        –       ravnateljica

Related Images:

(Skupno 182 obiskov, današnjih obiskov 1)