Drage učenke in učenci, starši, sodelavke in sodelavci!

Po dveh nenavadnih s korono zaznamovanih letih zaključujemo šolsko leto tako, kot smo ga v starih dobrih časih. Pri šolskih urah in na obujeni zaključni prireditvi ste učenci in zaposleni ponovno pokazali, česa ste se naučili in kaj zmorete.

Utrinke iz šole si oglejte v šolskem glasilu NAŠE STOPINJE 2022.

V popotovanju skozi iztekajoče se šolsko leto, ki smo ga večji del preživeli v tako imenovanih mehurčkih, je bilo potrebno optimistično zreti v prihodnost in z veliko mero razuma premagovati sedanjost. Že iz zgodovine je znano, da je zelo pomembna značilnost najbolj ustvarjalnih ljudi, da jih ni strah neuspeha. Pot do uspeha pa je vedno tlakovana tudi S preprekami z majhnimi etapnimi neuspehi, ki nikakor ne smejo zamajati vaše samozavesti. Različna predznanja in različni interesi so vam že odprli mnoge poti in postavili pred vas nove izzive.

Zaposlene na OŠ Center že ves čas spremljala misel, da: kdor daje dober nasvet, gradi z eno roko, kdor pa daje dober nasvet in zgled, gradi z obema rokama. Moč besede lahko spreminja svet, le dobra dejanja pa ga lahko izboljšajo. Ponosni smo na prav vsakega učenca naše šole in na vas, dragi starši in sodelavci, saj vemo, koliko truda je treba vložiti, da smo našim učencem dali korenine, da so se lahko utrdili, in krila, da bodo lahko vzleteli in izboljšali svet.

Ampak najprej so na vrsti počitnice! Preživite jih tako, da se bomo septembra z veliko energije in z novim zagonom ustvarjalnosti podali na novo skupno pot do znanja in izkušenj.

Srečno!

Marta Pavlin, ravnateljica OŠ Center

(Skupno 92 obiskov, današnjih obiskov 1)