Devetošolci so se od naše šole poslovili z izjemno lepo valeto, na kateri so pokazali, da z veseljem in optimizmom vstopajo v nadaljnje izobraževanje. Še zadnjič so se predstavili in se prijazno poslovili od svojih razredničark ter od ostalih delavcev šole.

Ravnateljica Marta Pavlin je podelila priznanja in nagrade najbolj uspešnim učencem letošnjega devetega razreda.

Nagrado za odličnost na učnem področju so prejeli: Teo Tomažič, Bine Zajc, Lenart Bernik, Janja Dolšina, Gaja Klobučar, Neža Skvarč, Sofija Brkič Strman in Jakob Cesar.

Učenci, ki so v času šolanja dobili vse letne pohvale, so osvojili zlato priznanje oš Center: Gaja Klobučar, Neža Skvarč, Sofija Brkič Strman in Jakob Cesar.

Knjižno nagrado, ki jo podarja Bralna značka Slovenije, je prejelo 27 zlatih bralcev.

Učenki Rebeka Maras in Nika Peterlin sta prejeli posebno priznanje, saj sta bili vseh devet let zvesti šolskemu pevskemu zboru.

Ravnateljica Marta Pavlin je svoj govor sklenila z besedami: »Dragi devetošolci, prišel je čas slovesa generacije 007. Že jutri boste zakorakali v nov svet, v svet novih znanj in spoznanj. Bodite  spodbudni in pozitivni tako do sebe kot do drugih. Zavedajte se, da sami krojite svoj uspeh. Zaupajte vase in sledite svojim sanjam. In kot je zapisal Tone Pavček: Vsak tiho zori počasi in z leti, a komor že greš, vse poti je treba na novo začeti

Bogatemu in profesionalno izvedenemu programu, ki so ga pripravili učenci 9. razreda in njihove razredničarke,  je sledilo še zadnje srečanje s starši in učitelji v šolski telovadnici.

Slike si oglejte v fotogaleriji.
Video posnetek je dosegljiv na tej povezavi.

Srečno, devetošolci!

Novinarski krožek

Related Images:

(Skupno 1.349 obiskov, današnjih obiskov 1)