Spoštovani starši!

Glede na situacijo, v kateri smo se znašli, je trenutno najpomembneje, da ostanemo mirni ter poskrbimo za svoje zdravje in zdravje vseh okoli nas. Da bomo lažje prebrodili to obdobje, smo za učence naše šole pripravili gradivo za učenje na daljavo. Zavedamo se, da tak način ne bo nadomestil poučevanja v razredu, pa vendar želimo ohraniti učno kondicijo.

Učencem od 1. do 5. razreda bomo gradivo posredovali na vaše elektronske naslove, za učence od 6. do 9. razreda pa smo na spletni strani šole pripravili povezavo »učenje na daljavo«. Našli jo boste na levi strani: 

Če boste potrebovali dodatne informacije ali pomoč, se od 8. do 13. ure obrnite na učitelje preko uradnih e-naslovov, objavljenih na šolski spletni strani.

V primeru tehničnih težav vas prosimo za razumevanje. Storili bomo vse, kar je v naši moči, da jih bomo odpravili.

Situacija, v kateri smo se znašli, je precej nepredvidljiva, tako kot je nepredvidljiv novi virus. Spremljali bomo navodila pristojnih organov ter glede na njihove ukrepe in priporočila prilagajali delo.

Poleg šolskih obveznosti je zelo pomembno, da učenci upoštevajo navodila pristojnih glede omejevanja druženja in zbiranja v skupinah (izogibajte se igriščem, igralom, skupinskim igram in podobno). Naj bo teden, ki je pred nami, namenjen krepitvi imunskega sistema in druženju znotraj ožje družine.

Ravnateljica Marta Pavlin

(Skupno 2,808 obiskov, današnjih obiskov 1)