Petek, 21. 12. 2018, smo zaokrožili s tradicionalno dobrodelno prireditvijo OŠ Center ima talent, ki jo vsako leto posvetimo trem namenom. Z njo obudimo spomin na plebiscitarno odločitev za enotno in samostojno državo Slovenijo, razglašeno 26. 12. 1990. Drugi razlog za prireditev je dobrodelnost, saj v decembru delavci in učenci šole zbiramo prostovoljne prispevke, s katerimi pomagamo tistim, katerih družine so se znašle v denarni stiski.

Namen prireditve pa je tudi predstavitev talentov. Letos je bilo veliko nadobudnih nastopajočih iz razredov prvega in drugega triletja, učencev višjih razredov je bilo tokrat le za vzorec. Učitelje in svoje vrstnike so presenetili in navdušili instrumentalisti, pevke, gimnastičarke, plesalke, mažoretki in – čarovnik. Tudi v vlogi povezovalcev programa smo imeli novo ekipo, ki je sijajno pripravila scenarij in vodila nastopajoče. Velik aplavz pa je požela točka učiteljic, ki so si zaslužile »zlati gumb«.

Češnjo na torti želja je na koncu dodala naša ravnateljica s pohvalo vsem nastopajočim za njihov trud, pogum in uspeh ter z lepimi željami za prihajajoče praznike in novo leto 2019.

Srečno v novem letu 2019!

Foto album

Novinarski krožek

(Skupno 117 obiskov, današnjih obiskov 1)