Spoštovani starši,

ponovno je tukaj novo šolsko leto in z nami tudi projekt Pešbus, s katerim smo začeli maja prejšnje šolsko leto.  S projektom bomo nadaljevali v ponedeljek, 17. 9. in končali v petek, 28. 9. 2018. Če bo zanimanja dovolj, se bo projekt nadaljeval skozi celo šolsko leto.

Na povezavi si lahko ogledate izrisane poti, po katerih bodo učenci prihajali v šolo, zbirna mesta vseh petih postaj ter uro odhoda s vsake postaje. Vsaka postaja je označena s tablo Pešbus.

Za dodatne informacije, pišite na e-naslov manca.furlan@os-center.si ali pokličite na tel. št. 040 535 731. Veselim se sodelovanja z vami tudi v tem šolskem letu.

Za zdrav duh v Novem mestu!

Manca Furlan, koordinatorka projekta Pešbus

Več o Pešbusu…

  1. POSTAJA: za učence, ki prihajajo iz naselij Pod Trško goro in Šmarješke ulice – avtobusna postaja pri tovarni zdravil Krka (odhod 7.40).
  2. POSTAJA: za učence, ki prihajajo iz Seidlove ceste (Ločna) – avtobusna postaja na Seidlovi cesti nasproti trgovine Tuš (odhod 7.50).
  3. POSTAJA: za učence, ki prihajajo iz Mestnih njiv ter Koštialove ulice – otroško igrišče na Mestnih njivah (odhod 7.50).
  4. POSTAJA:  za učence, ki prihajajo iz centra mesta bo potekal po naslednjem razporedu:  Čajarna (odhod 7.42),  Šolska ulica (odhod 7.50).

 

(Skupno 12 obiskov, današnjih obiskov 1)